Uluslararası Yemek Yarışmasına Damgamızı Vurduk

Fuar İzmir alanında gerçekleştirilen Uluslararası Yemek Yarışmasında, Doç. Dr. Turgay BUCAK Koordinatörlüğünde hazırlanan Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri damgasını vurdu. Üniversiteler en iyi ekip yarışmasında 3 Altın, 6 Gümüş Madalya ayrıca bireysel öğrenci kategorisinde ise 3 Altın, 5 Gümüş ve 4 Bronz Madalya kazandılar.

Üniversiteler Arası Altın Madalya Alan Ekip 

 Üniversiteler Arası Gümüş Madalya Alan Ekipler  

  • Açelya ADIGÜZEL
  • Betül AKÇAKAYA
  • Gizem Umay OTUR
  • Ömer Faruk ŞENGÖR   
  • Oğuzhan ATASEVER
  • Sertaç KARANLIK
  • Hüseyin ŞENTÜRK
  • Yağmur Sevda BİÇER   
  • Can ALGAN
Bireysel Öğrenci Kategorisi Altın Bireysel Öğrenci Kategorisi Gümüş Bireysel Öğrenci Kategorisi Bronz
  • Mehmet Can ÇATAL
  • Yusuf KESKİN
  • Büşra Nur ATAK

 

  • Nuran TOSUN
  • Yağmur ASUTAY
  • Veysel TARTAL
  • Çağatay Cem BORA
  • Buse GÖNEN
  • Ülkü DURSUN
  • Ekin MIZRAK
  • Müge ÇEVİK
  • Ahmet YALÇIN

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast