Tercih ve Tanıtım Günleri 2019

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tanıtım faaliyetlerine hız veren Dokuz Eylül Üniversitemiz tarafından, 26 Temmuz 2019 Cuma günü, DESEM Fuaye alanında “Tercih ve Tanıtım Günü 2019” etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında; 17 fakülte, 3 yüksekokul, 6 meslek yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarı’ndan gelen akademik ve idari personel aracılığıyla; aday öğrencilere, hem üniversitemizin olanakları hem de okumayı planladıkları bölümler hakkında ayrıntılı bilgi verildi; öğrencilerin ve velilerin soruları cevaplandı.

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Turgay BUCAK ile birlikte öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin de yer aldığı standımıza, aday öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterildi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizin hazırladığı ikramlar, tüm katılımcıların büyük beğenisiyle karşılandı.

Öte yandan Üniversitemiz; 26 – 27 Temmuz 2019 tarihlerinde, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen “İzmir Üniversite Tercih Fuarı”nda da bir stantla yer aldı.

Aday öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği akademik birimler arasında Yüksekokulumuzun da yer alması nedeniyle; öğretim elemanlarımız; ilk gün, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Gözde TÜRKÖZ BAKIRCI ve ikinci gün Müdürümüz Doç. Dr. Turgay BUCAK ile birlikte; Yüksekokulumuzu tercih etmeyi düşünen öğrenciler ve velileriyle bir araya geldi.

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast