Tehlikeli Madde Taşımacılığı Bilgilendirme Semineri

Okulumuz Lojistik Bölümü ve UND (Uluslararası Nakliyeciler Derneği)  işbirliği kapsamında “Tehlikeli Madde Taşımacılığı (ADR Mevzuatı) Bilgilendirme Semineri” adlı etkinlik 05.12.2016 tarihinde Seferihisar Kültür Merkezi Çağan Irmak Kültür Salonu’ nda gerçekleştirilmiştir.

UND’ de görevli eğitmen (uzman) Burak Çiga konu ile ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Tehlikeli madde taşımacılığının riskleri ve bu konuda yapılması gerekenler, uyulması gereken mevzuat hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimizin özellikle mezun olduktan sonra bu sektörde yapabilecekleri konusunda da kendilerini detaylı olarak bilgilendirdi. Yine seminer sonunda öğrencilerimizin soruları cevaplandırılmış, konu ile ilgili görüşlerine yer verilmiştir.

Seminer okulumuz Öğr. Gör. Umut ALAN ve öğrencilerimizin Uzm. Burak Çiga’ ya teşekkürü ile son bulmuştur.