Seferihisar Ulamış İlkokulu ve Ortaokulu Ziyareti

Okulumuz Lojistik Bölümü öğrencileri, 12.01.2017 tarihinde Öğr. Gör. Umut ALAN eşliğinde Seferihisar Ulamış İlkokulu ve Ortaokulu’ nu ziyaret ettiler. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir etkinlik oluşturmayı planlayan öğrenciler ziyaretleri ile minik kardeşlerini oldukça mutlu ettiler.

Çevreye, topluma karşı farkındalıkları ve duyarlılıkları ön plana çıkarmayı amaçlayan sosyal sorumluluk projeleri öğrencilerin yoğun ilgisini çekiyor. Bu sebeple yapılan anlamlı ziyaretin ilk durağı, Ulamış İlkokulu ve Ortaokulu oldu. Küçük kardeşleri ile buluşan öğrencilerimiz onlarla eğlenceli vakit geçirdiler. Öğrencilerimiz düzenledikleri oyunlarla çocukları hep eğlendirdiler hem de eğlendiler. Minikler yüz boyama etkinliği sırasında ablalarının ve ağabeylerinin etrafına doluştular. Çalan müzik eşliğinde doyasıya dans ettiler.

Etkinlikten çok memnun kalan öğrencilerimiz ikinci dönem boyunca da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu faaliyetlerine devam etmek istiyorlar.