Ödül Kazanan Öğrencilerimizin Rektörümüzü Ziyareti

4. Uluslararası Gastronomi Kongresi kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Yemek Yarışması’nda, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Turgay BUCAK koordinatörlüğünde yarışan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz ‘Üniversiteler En İyi Ekip Kategorisi’nde 3 altın, 6 gümüş madalya; ‘Bireysel Öğrenci Kategorisi’nde 3 altın, 5 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak, toplam 21 madalya ile ‘Üniversiteler Birincisi’ oldu.

Yarışmaya damgasını vuran öğrencilerimiz; Açelya ADIGÜZEL, Betül AKÇAKAYA, Gizem Umay OTUR, Ömer Faruk ŞENGÖR, Oğuzhan ATASEVER, Sertaç KARANLIK, Hüseyin ŞENTÜRK, Yağmur Sevda BİÇER, Can ALGAN, Mehmet Can ÇATAL, Yusuf KESKİN, Büşra Nur ATAK, Nuran TOSUN, Yağmur ASUTAY, Veysel TARTAL, Çağatay Cem BORA, Buse GÖNEN, Ülkü DURSUN, Ekin MIZRAK, Müge ÇEVİK ve Ahmet YALÇIN, kazandıkları madalyalarla birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet HOTAR’ı ziyaret etti.

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast