LOMED Tanıtım Semineri

22.02.2017 tarihinde, LOMED (Lojistik Meslek Edindirme Derneği) İzmir İl Teşkilatı tarafından, okulumuz lojistik bölümü öğrencilerine yönelik bir seminer verildi. Semineri, LOMED İzmir İl Başkanı Sinan ÇETİN, LOMED İzmir Bornova Temsilcisi Ozan HİŞTİK ve Dokuz Eylül Üniversitesi Seferihisar Fevziye Hepkon Meslek Yüksekokulu LOMED Temsilcisi Edanur KIRICI gerçekleştirmiştir.

“Ulusal ve uluslararası arenada lojistik sektörü bileşenlerine bireysel ve kurumsal anlamda değer katan öncü bir kurum olmayı” vizyon olarak benimsediklerini dile getiren LOMED temsilcileri, bu çerçevede lojistik bölümü öğrencilerine birçok alanda fırsat sunmak gayretinde olduklarını açıkladılar. Staj ve istihdam konuları başta olmak üzere, daha birçok alanda öğrencilere destek olan dernek, temsilcileri aracılığıyla öğrencilerimizle samimi bir diyalog kurarak, öğrencilerimizin merak ettikleri tüm sorulara açıklık getirdiler.

Oldukça verimli ve keyifli geçen seminer, Öğr. Gör. Umut ALAN’ ın misafirlere teşekkürü ile son bulmuştur.